Khamis, 18 September 2008

sape taw website ni eh???

salam semua...
camne berbuka td???byk makan???(mmg confirm byk)..hehe
tinggal bape ari je lg kite puase kan..pastu da raye da..kejap je mase berlalu..

ambo ade soalan kat sini..korang taw x pasal website v.i.p.bux???
website ni ambo dpt mase join forum wangcyber.Diorang kate ni website PTC (pay to click).Nk caye bende ni mula2 mcm xblei..tp bile pk2 balik,website ni mcm btol..Ambo cakap camtu sbb website ni siap ade forum sendiri,ramai plak tu ahli2 yg post kat situ..senang kate forum die mmg sentiasa update.Kalau website yg tipu2 xkn camtu kn???

so nk mintak pendapat kawan2 la..mane taw korang ade info lebey pasal website ni kan..blei la dibincang2 kat sini.Gue dah register dah..

korang blei usha2 kat sini..
v.i.p.bux <

1 ulasan:

X-PO SANTAI berkata...

aku dh lama berjinak2 dgn ptc ni. dh aku dh jupe cara senang nk dpt duit dr ptc ni iaitu guna autocliker..xyah nk wat manual lg..senang. klu nk tau lg, g kt blog aku ni.

http://x-poptc.blogspot.com