Ahad, 21 September 2008

Duit Raye!!!

assalamualaikum kepada geng2 blog hidup dan juga pengunjung2 misteri..hehe

Setelah meniti hari2 menjadi seorang blogger,akhirnya jumlah blog ni dilawati telah pon melepasi 1000.Thanx kepada semua yang tak putus2 memberi sokongan.Sebenarnye xpenah target pon nak dapat kawan2 yang rajin berblog ni n xpernah target pon orang akan datang jenguk2 kat blog ni.Niat sebenarnye buat blog ni nak buat macam diari je..sbb malas nk pegang pen n tulis dalam buku,so letak kat blog la.Tp nampaknye sekarang ni dah mula dapat kawan2 jugak kat sini.Thanx kawan kerana membuatkan blog ni hidup dan lebih bermakna.

Kali ni ambo menulis dengan satu lagi info terbaru.Mungkin baru bg ambo tapi kawan2 dah lame taw.So kepada sape2 yang dah taw tu boleh la abaikan cerita ni..hehe

Macam ni sebenarnye,mase tengah2 surf internet td,ambo terjumpa satu website.Owner website ni buat buku pasal macam mana nak tarik traffic datang ke blog kite.Ambo pon rase tertarik la nak bace artikel die.Artikel yang die beri cuma ringkasan dari buku yang die tulis.Takkan nak bagi penuh kan..tak jalan la bisnes die nnt..

Lepas je bace artikel die,ambo terperasan ade satu link yang die tulis kalau kite promote orang laen bace artikel tu,die akan bg kite $1.Ape lagi,tambah bersemangat la bile nampak orang nak bg upah.

Dekat sini,ambo pon nak la bagi link tu kat kawan2.Kepada sape2 yang rase bermurah ati nak bagi ambo duit raye,blei la klik kat link yang ambo akan bagi lepas ni.Kalau kawan2 nak bg $1 kat ambo mungkin segan kan.So blei la klik kat link yang akan ambo bg ni dan duit raye tu akan masuk ke akaun ambo.Tawaran ni hanya sah sampai ujung bulan ni je..nampaknyer mmg btol2 la duit raye kalau kawan2 tolong klik.Setakat ni baru dapat 2 ringgit je..huhu.Bukan ape,program ni detect ip address.So xlei la nk promote kat membe2 sini.

Ok..kepada kawan2 yang rase bermurah ati,klik kat sebelah ni..DUIT RAYA UNTUK BERETT

Ni step2 nyer :
  1. lepas kawan2 klik kat link tu,akan keluar website owner tu.Scroll ke bawah dan akan nampak ruang untuk isi nama dan email.Nama tu letak apa2 je pon takpe.Yang penting letak email yang btol.
  2. Selesai je step satu tu,bukak email dan akan dapat email dr owner website tu.Bukak email tu dan klik link utk comfirmation.
  3. Duit raye hanya akan dihantar kepada ambo lepas kawan2 klik comformation kat email tu.
Senang kan..harap kawan2 dapat membantu ambo mencari duit raye.Sedih ni tiket bas takde.Terpakse tumpang orang...huhu

p/s:
  1. kalau kawan2 ade akaun paypal pon blei buat jugak.Tp kalau xde,just tolong promote link ambo n step2 yang kene ikut kat kawan2 pon boleh..hehe
  2. Kalau dah buat bitaw ye..Ambo nk mengucapkan ribuan terima kasih..
Assalamualaikum...

1 ulasan:

blog BeliBuy berkata...

cam kenal je sapa punya ebook he...23x