Rabu, 27 Ogos 2008




assalamualaikum kawan2...
kali ni aku kembali lg dgn info terbaru..
tgh bosan2 klik internet..tetibe aku terjumpe satu web pasal get response..
rase mcm penah denga tp xtaw camne nk buat kan???
sebenanyer program ni adalah program yang biase kite tgk dekat inbox email kite..
bley kate mcm iklan utk ape2 yg kite nk bitaw orang laen la..
xsemestinya nk promote barang2..tp blei gak utk promote ape yg kite tulis kat blog..

ape yang menariknya pasal ebook ni..kita xpayah nk kuarkan duit untuk taw info pasal nk tarik orang tgk blog kita..biasanya sume nk kene modal kan..tu yg malas nk tgk tu..
tp yg ni mmg best..download free n blei praktikkan mcm ape yg di ajar dlm ebook ni..
aku pon tgh cuba ni..saje2 nk bg ramai orang dtg blog ni..lg ramai baru la meriah..ramai member baru..hehe..

almaklum la..puasa da dekat..nk turun bersukan mesti malas punyer..confirm2 rajin duduk depan laptop jer..so kalau ramai kawan baru best..tol x???

dont worry..ni bukan virus n ni pon bukan iklan projek mlm..ni info yg aku dpt free n nk korang pon dapat jer..adios

3 ulasan:

Eucalyptus berkata...

Hai, makasih udah berkunjung ke blog saya... salam kenal

Nem0 o0h Nem0 berkata...

free ker ni??

shazzbro berkata...

kalo free kite nk juge..he..he..