Sabtu, 19 Januari 2008

~pencarian B.E.R.M.U.L.A~

rasenyer dah sampai mase untuk aku meneruskan minat dalam bidang fotografi..bidang yang tersangat luas.xder sorang pon kat dunie ni yg akan dapat merakam setiap detik yang terjadik seharian.kejadian alam yang sangat indah dengan adernyer kehidupan yang mewarnai buat aku rase teruja untuk mengabadikan semuanya dalam bentuk gambar.

memandangkan kewangan aku pon dah makin stabil..so aku bercadang nk beli satu camera yang bagus.2nd hand pon jadik la..biasela orang baru.kalau dapat bende baek macam maner pon tp xtaw gune susah gak kan..hehe.

ingat lagi mase kecik2 dulu..amek gamba pakai camera murah je..alaaa..yg harge 30 hinggit tu.tp time tu..harge tu dah cukup mahal la untuk aku...asal ader nak amek gamba jer..aku la orang 1st yang akan volunteer nk jadik cameraman...sbb tu kalau tgk dalam album family aku yang lame2..gamba aku paling kurang sekali..haha.

skang ni aku nk teruskan balik minat ni..memandangkan ader orang laen gak yang same2 berkongsi minat ngan aku..so keje jadik mudah sket la.idea pon bley kongsi same nnt..n hope hasilnyer more better than aper yang di jangke..

so kawan2..kalau ader sesaper ker member yang nk jual camera..kontek la aku kat blog ni yer..
contoh camera ader kat pic atas tu..kire yang adik2 beradik die kalau aku berkenan pon bley..hehe

5 ulasan:

aHmOi oRkEEd berkata...

wah wah wah..ad yg minat same..gerangan siapakah itu?

modjeska berkata...

mestila someone yg special..haha

Farah B berkata...

hi, thanx for visiting my blog. ingatkan Mr Berret tu omputih, rupanya org melayu. eheheheh you have a nice blog here, interesting! ingat tadi nak tulis dalam chat box, tapi tak jumpa lak! anyway, i will come again...:) and singgal singgal lagi ke umah saya ye? :)
ps: suka gila sajak MELAYU from usman awang. perghhh habis!

~SyaFini Rosli~ berkata...

Salam,

Erm, minat dlm fotografi..satu hobi yang bagus. Jika digilap bakat, mana tau ianya dpt menjana kewangan pula...jd freelancer. =)

Tanpa Nama berkata...

hang nk slr kaa?mana ada org nk jual slr second hand...erm plg murah 2k kot..tp bek hang beli yang mahal sket...yg mahal sgt adalah lense..ehh camne nk eja lense??hahaha..nikon bagus tp mslh die..ape ek..lupa la plak..hang bli canon la...hang pn kata da stabil..so kua duit 4k pn no hal punye laa.........so, wt pe pk lg knn..??