Jumaat, 11 Jun 2010

Duit oh duit

Jebat masuk hospital...
Aduhh..mana nak dapat duit ni...
Simpanan dah guna untuk beli Jebat...
Kalau aku macam orang lain kan best...
Beli dengan duit mak ayah...
Aku pun macam mereka,belum punya pendapatan tetap...
Rosak cuma perlu call bagitau mak ayah...
Semuanya akan beres...
Tapi aku???


*Jebat = kereta aku

6 ulasan:

Fit berkata...

derr..itu ari aku ade nampak iklan jawatan kosong kat alim corner..ko bole la try..

^v^ berkata...

Kereta....Keta aku pun selalu masuk hsptal..bebaru ni terbang rm400 tukar tayar dah botak ngan drive sub..kalo aku x silap, lebih kurang mcm tu ler bunyinya..

mrberett berkata...

tula...nak wat camne kan..trime jela

LavENDer Wind berkata...

jebat ..sangat klasik ..suka ... ; )

don't worry Jebat will survive

Nem0 o0h Nem0 berkata...

ko x keje ker?
meh apply keje kt tmpt aku nak?
ko pakai kete per?

mrberett berkata...

Lavender : yup,mmg klasik...sudah sehat pon die :)

Nem0 : wahh...keje ape plak tu?study lagi ni