Rabu, 8 Oktober 2008

Hari Raya 2008

assalamualaikum kawan2...

Terasa jeles plak tgk sume orang dah bercerita pasal raya aritu..ambo je terlambat update.Almaklum la,byk bende nk kene buat.Blog dslr pon dah semakin banyak artikel.Harap dapat membantu mereka yang tercari-cari dalam dunia fotografi.

Kali ni ambo akan letakkan gamba2 masa raya yang lepas..letak siket2 je..untuk santapan pengunjung yang setia melawat blog ni..hehe..meh jemput tengok pic2 yang ada..

ni masa petang sebelum raya..orang laki jer masak..hehe



ok..ni plak gamba family kitorang di pagi raya
ni la die parents gue..macho n cun kan..hehe


kami sekeluarga

Raya kedua kami adik beradik bercadang nak buat BBQ..tapi malangnyer yang along ni plak boleh bantai tido awal.So BBQ malam tu dibatalkan..adik2 kene tunggu abang besar rasmikan projek..hehe
pagi esoknyer baru kitorang wat BBQ..pelik2 je..biase orang wat BBQ mlm..hehe
tp xkesah la..janji kenyang..hehe


kepada rakan2 yang masih belom mengenali rupa gue..ni la die insan yang bernama Helmi @ berett (baju itam)



7 ulasan:

aisHa 'S' berkata...

oh baju itam tu ker..
hehe..
patut cam pernah tgk...
ingat kan sape la budak tu kan...?
bbq best..meriah gak la raya nyer...

-atie- berkata...

ooo itu ke orang nyer..encem...ahakz...nak sket bbq

Bikash Nur Idris berkata...

meriah tul...
budak lg rupanya berett ni...
:P

NoTy But Nice Zhoe berkata...

bagus bagus... rajin2 la lagi masak/bbq... hehe

iNi DunIakU berkata...

lorong itam mn nie..?

adeq berkata...

baru tau yg tu mr beret..
hihi..
nyam2..sedapnye ayam2 tu..
:p

SangPelangi berkata...

Aa sapa tak knal ngan mmbe aku ni, orangnya mmg macho.. (bkn aku cakap k, boleh tanya girls kat skola lama. Haha.)

Beret, blog kau DSLR tu dah maju seyh. Nampak improvement mendadak. Nanti YM aku kalau ada apa-apa hal.