Isnin, 14 Julai 2008

hajaT terc@pai

hye..sumer..
ape yg aku nk kongsi kali ni is...jeng3x..
aku dah beli dslr camera dah..hehe
nikon d40x...
dah lame sgt mengidam nk pakai camera camni..lastly dapat gak..
tp byk lagi nk kene belaja bile dah masuk dalam dunia ni..ni antara pic yg aku dah tembak..




pic yg black n white tu dah pon masuk kat web www.persetankan.com ~setelah sekian lama mencuba..hehe

4 ulasan:

naznah berkata...

cantik bangat foto ya...gi mana sih...tak bermaya kamu...
http://www.besuti.blogspot.com/

Doc Faisal berkata...

"macam mana sy nk adjust shutter speed sy???sy pakai Nikon D40x..boleh reply kat blog sy..mrberett.blogspot.com..thanx"

Nak tukar shutter speed, putar selector kat atas sebelh kanan tu ker M - Manual, S - Shutter speed. Anda boleh gunakan command dial untuk menukar shutter speed mengikut kehendak anda.

adeq berkata...

wwaa..bestnyer ada camera baru..
brape harga nyer tu?

Tanpa Nama berkata...

awek ke yg ats tu